top of page

LEEFSTIJLCOACHING

 

 
Wat doet een leefstijlcoach?

Een leefstijlcoach is iemand die jou begeleidt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl, een leefstijl die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt, nu en in de toekomst.

Lekker in je vel zitten, je fit voelen en gezond oud worden, is iets wat we allemaal wel willen! Toch kan het in de praktijk moeilijk zijn om te kiezen voor wat goed voor jou is, dat is voor velen herkenbaar.

Hier verandering in aanbrengen kan zeker, maar het gaat niet zomaar vanzelf.

 

Een leefstijlcoach helpt je hierbij!

Als leefstijlcoach begeleid ik jou om je wensen ten aanzien van een gezonde leefstijl ook echt in de praktijk te brengen. Je maakt stapsgewijze aanpassingen, die je in je dagelijks leven kan uitvoeren en integreren. Je leert om steeds opnieuw te kiezen voor je eigen gezondheid en een vitaal leven. Doelgericht en praktisch haalbaar en vooral passend bij jou. Want alleen op je eigen manier kun je duurzaam veranderen.

 

 
Veranderen kan!

Wil je verandering aanbrengen in je leefstijl?

Wil jij gezonder eten, afvallen, meer bewegen,  minder stress ervaren, stoppen met roken,  of iets anders aan jouw leefstijl veranderen? Heb je het al eerder geprobeerd en val je toch weer terug in oude patronen? Gun jezelf dan ondersteuning en maak de eerste gezonde keuze: kies voor een leefstijlcoach!

 

Vul je telefoonnummer of email-adres in voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

Werkwijze

 
Kennismakingsgesprek

 

In een kennismakingsgesprek (30 min. en telefonisch mogelijk) wisselen we verwachtingen uit. Ik stel vragen over wat voor jou de aanleiding is om naar een leefstijlcoach te komen, en wat je zou willen bereiken. Ik vraag jou op welke manier je begeleid wilt worden. Ook geef ik je uitleg over wat ik voor jou als coach kan betekenen.

Intake

 

Als we op één lijn zitten, gaan we aan de slag. We plannen een intakegesprek van 1,5 uur in. Tijdens de intake stellen we jouw uitgangssituatie vast. Afhankelijk van je doel is het mogelijk om een lichaamsanalyse meting te doen. Samen onderzoeken we waar jouw echte motivatie ligt om te kiezen voor een gezonde leefstijl. Ik luister naar je en stel verdiepende vragen. We formuleren een concreet doel waar jij de komende tijd aan wilt werken. Je wordt aan het denken gezet, maar gaat vooral ook dingen doen! Je gaat altijd weg met concrete acties, waarmee je meteen aan de slag kunt.

Kosten: € 89,- incl. BTW

 
Vervolgconsulten

 

Helemaal afhankelijk van jouw wensen en doelstelling, plannen we vervolgconsulten in. Dit kan verschillen van 2 tot 10 sessies (1 uur). Met tussenpozen van 2 tot 6 weken tussen elke sessie.

Kosten: €59,- incl. BTW

 

 
Afronding

 

Een gezonde leefstijl die bij jou past is iets waar je altijd aan zal blijven werken. Op het ene moment is misschien wat extra beweging echt goed voor je. Maar op het andere moment heb je misschien iets heel anders nodig, zoals een goed gesprek, of ontspanning. Dat leren voelen en steeds weer blijven onderzoeken wat je echte behoeftes zijn, is de kern van een gezonde leefstijl die bij jou past.

 

Zelf doe ik dat door stapje voor stapje verder te ontwikkelen. Door steeds weer opnieuw te onderzoeken wat ik nodig heb om van het leven te kunnen genieten. Mag ik echt van mezelf uitgaan in plaats van wat de maatschappij ons oplegt? En hoe doe je dat dan? Hoe weet je wat je nodig hebt?

 

Door het blijven stellen van deze vragen, heb ik ontdekt dat wat je nodig hebt telkens weer anders kan zijn, en dat juist deze ontwikkeling je helpt om de gezonde leefstijl te vinden die helemaal bij jou past.

bottom of page