top of page

OVER MIJ

 
 
Hoi, ik ben Kalijn

 

Ik leef het leven helemaal op mijn eigen manier!

 

Dat doe ik door stapje voor stapje verder te ontwikkelen. Door steeds weer opnieuw te onderzoeken wat ik nodig heb om van het leven te kunnen genieten.

 

Mag ik echt van mezelf uitgaan in plaats van wat de maatschappij mij oplegt? En hoe doe ik dat dan? Hoe weet ik wat ik nodig heb?

 

Ik heb ontdekt dat het blijven stellen van deze vragen helpt om een gezonde leefstijl te vinden die helemaal bij mij past.

P1140708.JPG
Een gezonde leefstijl ontwikkelen geeft hoe dan ook meer levensvreugde!

Bij mij leer je om jouw individuele behoeftes te leren herkennen en dat te verbinden aan concrete acties en doelen. Op het ene moment is misschien wat extra beweging echt goed voor je. Maar op het andere moment heb je wellicht iets heel anders nodig, zoals een goed gesprek, of ontspanning. Dat leren voelen en steeds weer blijven onderzoeken waar je echte behoeftes liggen, is de kern van een gezonde leefstijl die bij jou past.

 

Met mijn ervaring in zelfontwikkeling, mijn kennis over gedragsverandering en duurzaamheid uit mijn studie Climate and Management, en mijn kennis en passie over gezonde voeding en beweging (studie leefstijlcoach) ga ik met je aan de slag om jouw gezonde leefstijl waar te maken!

 

Bel of mail me om direct een kennismakingsgesprek in te plannen, want veranderen kan!

bottom of page