top of page
Zoeken

Ontbijt met haver wordt nooit saai!

Bijgewerkt op: 5 feb. 2021

Elke avond zet ik haver in de week, daar maak ik de volgende dag een heerlijk ontbijtje van. De laatste tijd eet ik mijn haver vaak met geraspte appel, peer, rozijnen, amandelen en kaneel. Heerlijk natuurlijk! En het past ook bij de tijd van het jaar.

Maar vanochtend wilde ik weer eens wat anders, ik had zin in exotisch fruit!!

Maar ja... de mango's had ik laten liggen want ik vond ze te hard en te duur. Ik lag in bed na te denken over wat ik wel zou kunnen doen en ik bedacht me dat ik nog een halve avocado en bevroren mango had. Dit heb ik samen met havermelk gepureerd. Daarmee creëerde ik een heerlijke zoete yoghurtstructuur. Ik heb het afgemaakt met banaan, partjes mandarijn, een beetje opgebakken venkelzaad, zonnebloempitjes en lijnzaad.


Het was het echt smullen, precies waar ik zin in had! Een exotisch ontbijtje met een twist door de mandarijntjes en venkelzaadjes.


Maar nog altijd mijn oude vertrouwde basis, gewelde haver, fruit, noten en zaden, yoghurt of havermelk. Ben jij benieuwd naar mijn andere ontbijtvariaties!? Als je me volgt op Instagram kun je inspiratie opdoen voor je eigen ontbijt plus andere leefstijl tips!

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page